Reklamáció

Felhívjuk figyelmét, hogy a Covid-19 koronavírus miatti járattörlések oka rendkívüli körülménynek minősül. Ezen körülmény pedig mentesíti a légitársaságokat az utasoknak fizetendő kártérítés rendezése alól.

Az egészségügyi helyzettel kapcsolatos nagy mennyiségben beérkező panaszok miatt a kezelési idő jelenleg hosszabb. Köszönjük megértését.
Megteszünk mindent annak érdekében, hogy az utazás minél kellemesebb legyen. Azonban, ha mégsem teljesen elégedett, kérjük írja meg nekünk. Töltse ki az alábbi űrlapot, amelynek segítségével a megkeresést intézni tudjuk.

Flying Blue-val kapcsolatos panaszok

Flying Blue tagként panasszal élne a kártyájával vagy mérföldjeivel kapcsolatban?

panaszos ügyek

Panaszt szeretne tenni vagy megosztaná velünk pozitív élményét?

A kárbejelentő online űrlap segítségével eljuttathatja hozzánk panaszát.

- Ügyének elbírálásához mindenképpen szükségünk van az Ön repülőjegyszámára, poggyászkár esetén a repülőtéren felvett jegyzőkönyvszámra ( ABCDE12345 formátum ), ezen adatok nélkül az ügyintézés sajnos nem lehetséges.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online kárbejelentő adatlapon keresztül repülőjegyár-visszatérítés, számlaigénylés, repülőjegyfoglalás ill. - módosítás, valamint bankkártyás fizetéssel felmerülő problémák nem intézhetők!

Repülőjegyár-visszatérítéshez kérjük, kattintson honlapunk Kapcsolat címszava alatt szereplő REFUNDS ikonra és töltse ki a visszatérítési űrlapot.

- Átutalást kizárólag magyar forintban, az érintett utas saját magyarországi bankszámlaszámára áll módunkban végrehajtani. A bankszámlaszámot IBAN formátumban kérjük megadni.

Kérjük, töltse ki az online kárbejelentő űrlapot. Amennyiben a panaszban több utas érintett, kérjük, utasonként egy űrlapot töltsön ki. 

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg válaszadási időnk jelentősen meghosszabbodott, ezért szíves türelmét és megértését kérjük.

Az űrlap magyar nyelven is kitölthető.
vissza az oldal tetejére