A BlueBiznek hála, Ön és munkatársai ingyen repülhetnek

A BlueBiz az AIR FRANCE, a KLM és a Delta Air Lines közös hűségprogramja cégek számára.

A program lényege: ha a cég alkalmazottai utazásaik során a négy légitársaság valamely járatát veszik igénybe, Blue Crediteket gyűjtenek a cégnek, amelyek a későbbiekben repülőjegyekre cserélhetőek. Ezzel a cégek könnyűszerrel spórolhatnak utazási költségeiken, hiszen 1 Blue Credit 1 forintot ér, melyet repülőjegy vásárlásra fordíthatnak útvonalhálózatunk bármely célállomására.

Optimalizálja az utazásra szánt büdzséjét

A BlueBiz program segítségével a cég alkalmazottai az AIR FRANCE, KLM és Delta Air Lines légitársaságokon történt utazásaik után a cég részére Blue Crediteket gyűjtenek. A Blue Crediteket váltsa repülőjegyekre!

Könnyű pontgyűjtés

A BlueBiz program segítségével a cég Blue Creditet kap az alkalmazottak utazásai után. Önnek nem kell mást tennie, mint foglaláskor megadni cége BlueBiz számát. A program előnye, hogy azok az alkalmazottak, akik tagjai a Flying Blue vagy partner légitársaságok törzsutasprogramjának, saját számlájukra továbbra is gyűjtik a mérföldeket.

A Blue Creditek felhasználása nagyon egyszerű!

1 Blue Credit = 1 HUF

Személyre szabott online felület

Ellenőrizze pontjait, kérje le jutalmait, írassa jóvá pontjait, frissítse adatait egy helyen!

Legyen Ön is BlueBiz tag*!

Jelentkezzen online! Egyszerű és ingyenes. Jelentkezéskor Ön megnevezi azt a személyt, aki utazási ügyekben a cég nevében eljárhat. A programot kezelő munkatárs a számlához tartozó online felületre jelszó segítségével bármikor szabadon beléphet.

*Azon cégek, amelyek már szerződésben állnak az AIR FRANCE, KLM és Delta Air Lines légitársaságokkal, valamint az utazási irodák nem jogosultak a BlueBiz programban való részvételre.

vissza az oldal tetejére